FR
 
opleidingen
ism. Traininginfo
 
hr jobs
 
  RUBRIEKEN
go
PASSport

VoormiddagNamiddagPrijsRoute & ParkingInschrijving

HR innov & tech Day

Datum : 23/5/2017

Plaats :  BluePoint Brussels (ex Diamant Centre)  – 1030 Brussel  (Auguste Reyerslaan)

Kom kennis maken met het HR management van de toekomst. Zoals dat vandaag al beoefend wordt bij de innovators. En mogelijk is elders. Middels slimme e-tools, onconventionele visies en onorthodoxe werkwijzen.

Doorlopende beurs (hele dag)

Met reeds 27 standhouders: de 20 deelnemers aan de elevator pitch + UNI Learning, QuidProJobs, Beeple, IGB (InGoedeBanen), TalentPeaks , Knollenstein Technologies en theMatchBox.

Voormiddagprogramma (9.30 u - 12.15 u)

3 Presentaties

- Bruno Wattenbergh (Senior advisor EY;  specialist innovatiemanagment & business strategy/reengineering/modeling, docent Solvay Brussels Business School): over innovatiemangement en de rol van HR.

- Ilse Jansoone (Chief Networking Officer - Aka HR Director Digital Agency WIJS): Case WIJS.

WIJS (70 medewerkers), een KMO die jaarlijks zowat 2000 spontane sollicitaties krijgt (wie doet het ze na ?) en door ICT-vakblad Computable ‘een parel van de Belgische ICT-industrie’ werd genoemd, heeft een even eigenzinnig als innovatief HR-beleid. Het werd daarvoor genomineerd voor de Vlaamse HR-Ambassadeur Award 2016. Recent won WIJS ook de juryprijs van de Learning & Developments Awards (een intiatief van Stimulearning/Bedrijfsopleidingen).

- Mia Vanstraelen (worldwide Director of Human Resources voor een divisie van IBM met 25.000 medewerkers). Case IBM.

Over hoe IBM (440.000 medewerkers) de oude spelregels van HR op hun kop zet. Door onder meer intensief gebruik van HR technology, HR analytics en cognitive HR. Titel presentatie: How IBM is changing, with and through the HR transformation.

Namiddagprogramma (13.15 u - 17.30 u)

2 presentaties + Elevator pitch met 20 aanbieders van innovatieve HR technologie

- Presentaties door Han Oey (Online Business Solutions USG People/Recruit Holding) & René Steenvoorden (Chief Digital Officer Randstad Holding).

Over: de visie van Randstad en USG People/recruit over toekomstige ontwikkelingen op HR-vlak, de rol van technologie daar in en hoe daar wordt op ingespeeld en geanticipeerd door o.m. doelgerichte overnames en participaties (en welke die participaties/overnames zijn).

USG People is een onderdeel van Recruit Holding, die laatste nam vorig jaar Indeed en Simlpy Hired over en participeert tevens n tal van andere innovatieve, web based, HR-dienstebedrijven

Randstad kocht in 2016 Monster maar investeerde ook in diverse andere innovatieve, web based, HR-dienstebedrijven.

- Elevator pitch met 20 aanbieders (start- en scale-ups alsmede mature bedrijven) van innovatieve HR technologie Ze  stellen hun tool (app/software-pakket/online platform) voor. Ze krijgen elk 5 minuten om de jury en het publiek te overtuigen.

Deelnemers: 361°, Adver-Online, CrossKnowledge, Connexys, Cumul.io, Forganiser, Graduaid.be/Student.be, In-Flow Solutions/Connect Human Capital, INTUO, KAZI, KnowledgeFlow, Metrilio, myglobalbenefits.be, MyNextCompany, Sparble, SuccesFactors/SAP (by SOA People), Talentsoft, Talmundo, Vonq en Recruitz.io.

In totaal stelden 38 aanbieders van e-tools op HR-vlak zich kandidaat. 20 werden er geselecteerd.

De jury bestaat uit de volgende personen:

 • Han Oey (Online Business Solutions USG/Recruit Holding)
 • René Steenvoorden (Chief Digital Officer Randstad Holding)
 • Saskia Van Uffelen (CEO van Ericsson Belux en EU-Digital Champion voor België)
 • Conny Vandendriessche (founder/managing director Stella P, boardmember van The Birdhouse en aandeelhouder van The House of HR. Ze was ook een van de oprichters van Accent Interim, een onderdeel van The House of HR)
 • Karen Boers (oprichtster en Managing Director van startups.be. Voordien was ze onder meer Marketing & Communications Manager bij iMinds en werkzaam bij View Interim)
 • Jeroen Franssen (Lead expert talent & labor market, Agoria)
 • Christophe Vanden Eede (Talent Acquisition & Development Director, Telenet)
 • Hans De Canck (HR business partner Smart Applications and Innovation Services Flanders, Imec)
 • Marc Sobieski (HR Digital Lead - senior manager HR Transformation, Axa Belgium)

De jury geeft punten en commentaar. Ook het publiek stemt. De score van de jury telt mee voor 60 %. Er worden in meerdere categorieën Awards uitgereikt.

Taal presentaties

De presentaties gebeuren in het Nederlands, Frans of Engels. Gedeeltelijk of integraal. Indien in het Nederlands worden er Franstalige slides voorzien (en vice versa).

Doelgroep

 • HR-directors/managers
 • Verantwoordelijken HR (digital) transformation, HR tools & HR Information Systems (HR software)
 • Verantwoordelijken HR-deelgebieden (L&D, R&S, Com&Ben, enz).
 • Innovation managers, managers business strategy/reengineering/modeling
 • CEO's/general managers
 • Lijnmanagers met verantwoordelijkheid op het vlak van people management
 • Investeringsverantwoordelijken & VC investors

PRIJS

Voormiddag: 325  euro + BTW + facultatieve parkingkosten.

Namiddag: 400 euro +  BTW + facultatieve parkingkosten

Hele dag : 525 euro + BTW + facultatieve parkingkosten

Korting van 75 euro voor de houders van een Corporate PASSport. De korting wordt automatisch afgetrokken indien u houder bent van een Corporate PASSport-login en gebeurt op basis van de herkenning van uw e-mail adres als Corporate PASSport-houder.

Klik hier om te achterhalen of uw werkgever reeds intekende op het Corporate PASSport en om uw persoonlijke PASSport/login te activeren mocht dat nog niet gebeurd zijn (en u er recht op hebt). PASSport-login vergeten ? Klik hier om het opnieuw aan te vragen.

Route & Parking

BluePoint Brussels (ex Diamant Centre) is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.  Klik hier voor het routeplan voor bereikbaarheid via het openbaar vervoer of met de wagen.

Wie met de wagen komt, zal geen pakeerprobleem hebben. Het BluePoint Brussels-gebouw beschikt over een beperkte ondergrondse private parking (van Agoria) en een eveneens beperkte belendende bovengrondse openbare (van stad Brussel) parking (parking C). Beide parkings zijn betalend. Maar er kunnen geen plaatsen voorbehouden en gegarandeerd worden. Ze zijn bovendien snel vol, ook als er geen seminars/congressen plaats hebben in het BluePoint Brussels-gebouw.

We kunnen u een parkeerplaats reserveren op de parking van een aanpalend gebouw (Silver Building, Reyerlaan 70).

Aan de volgende tarieven: Voormiddag (8.45 u -12.30 u) : 13 euro (+ BTW), Namiddag (11.45 u -18.45 u) : 23 euro (+ BTW), Hele dag (8.45 u -18.45 u) : 30 euro (+ BTW).

Geef bij uw inschrijving aan of u daar gebruik wilt van maken en voor welke duurtijd. Het bedrag wordt automatisch aan uw factuur toegevoegd. U dient de parking  verlaten te hebben tegen het einde van de opgegeven periode.

In latere communicatie bezorgen we u precieze instructies met betrekking tot de parkings.


INSCHRIJVING

Sinds 2006 namen meer dan 1750 HR-professionals uit ruim 1000 bedrijven/organisaties deel aan een HR intelligence sharing event van HRMinfo. Klik hier voor de namen van die bedrijven/organisaties. Zie www.HRMinfo.net/seminarsNL voor de voorbije en toekomstige educatieve / informatieve events van HRMinfo.

Met de actieve medewerking van

log in
iRamblas
   Ward Dejaegher
Manager
+ Vlaamse Overheid - Onderwijs / AHOVOKS

   Carla Georges
Human Resources Director
+ The Rezidor Hotel Group SPRL

   Arne Coutteau
Data Scientist
+ FOD/SPF P&O - Selor

   Nathalie Bekx
CEO Trendhuis
+ Trendhuis