FR
 
opleidingen
ism. Traininginfo
 
hr jobs
 
  RUBRIEKEN
go
PASSport

Workshop (voormiddag)Seminar (namiddag)PrijsInschrijving

HRM Inspiration Day 2016

4de editie. Nieuwe formule !

Datum : 22/11/2016.

Plaats & route: Business Faculty (1120 Brussel/Neder-Over-Heembeek).

9.30 u - 17.30h + networking drink

Een uniek concept en hoogstaand drietalig (Nederlands, Frans & Engels) programma.

De HRM Inspiration Day 2016 is grondig anders dan de drie vorige edities.

Zo hebben drie workshops van de voormiddag een rode draad: u inzichten, denkkaders en praktische handvaten aanreiken om uw beleid (op drie HR-terreinen: 1) Learning & Development, 2) Recruitment & Selection en 3) Performance management) kritisch onder de loep te nemen inzake hun huidige effectiviteit en hun 'future proof'-zijn (toekomstbestendigheid) alsmede hulmiddelen, tips en stappenplannen aanbieden om op die twee vlakken beter te scoren.

Het namiddagseminar zal, op de keynote presentatie/speaker na, bestaan uit niet minder dan negen TED Talk-achtige presentaties over de meest uiteenlopende maar relevante HR-topics.

Die bondige presentaties (van 20 minuten elk) zullen maximaal inspirerend, innovatief, enthousiasmerend en concreet zijn.

Klik hier indien u niet vertrouwd is met het 'format' van de beroemde TED Talks over de meest uiteenlopende onderwerpen en over zowat heel de wereld worden georganiseerd. En hier om kennis te maken met de er op gebaseerde geassocieerde events onder de naam TEDx. En hier voor de presentaties over HRM & people management tijdens een TEDx event.

PROGRAMMA

- Workshop-gedeelte (9.30h - 12h) waarop afzonderlijk kan ingeschreven worden.

Tijdens de voormiddag worden er 3 workshop aangeboden, over 3 verschillende HR-onderwerpen. Ze zijn opgezet vanuit het volgende perspectief : u helpen om uw beleid en praktijk kritisch te evalueren en het (meer) toekomstbestendig maken.

De workshops tellen, voor een optimale participatie/interactie, maximaal 35 deelnemers.

- Seminar (13h - 17.30h) waarop afzonderlijk kan ingeschreven worden.

De volgende sprekers zullen een TED Talk-achtige presentatie (van 20 minuten) verzorgen:

Salvatore Curaba (visie van een CEO op het human resource management alsmede zijn opvatting over een meer intelligent en participatief management)

Curaba is de CEO en oprichter van EASI (150 medewerkers). Hij werd genomineerd tot manager van het jaar 2014 door Trends/Tendances. EASI werd bekroond tot Best Workplace in 2015 en 2016 en werd finalist van de E&Y-prijs voor de Beste Belgische onderneming 2015. De HR-ploeg van EASI werd verkozen tot HR team van het jaar 2016.

Siska D'Hoore (over HRM & business transformation)

Koen Van den Heuvel (over HR analitics & HR performance)

Yumi Ng (pleidooi voor meer ambitie en minder conformisme in HR)

Wim Verheyen (over het hybride organisatiemodel van de Vlaamse overheid en de soorten leiderschap die hiervoor nodig zijn)

Eva Derous (over de koof tussen de praktijk en de wetenschappelijke kennis op het vlak van werving en selectie)

Bram Vanderborght (over de in snel tempo oprukkende technologische innovatie, kunstmatige intelligentie en robotisering en hun gigantische impact op en uitdagingen voor HRM en de arbeidsmarkt)

Peter Catry (over de noodzaak van evidence based HRM)

Fabiaan Van Vrekhem (over competenties en competentiemanagement in complexe en disruptieve tijden)

Keynote : Robert Collart 'Chief Happiness and Development Officer' bij de Franse Poult Group (800 medewerkers).

Case story: re-inventing (HR) management @ Poult Group

Chief Happiness and Development Officer : een titel die aangeeft dat Poult Group, een producent van koekjes (die gemaakt worden voor verschillend distributiemerken), de tweede grootste in Frankrijk na LU, er atypische opvattingen over HR management en management tout court op na houdt.
Het bedrijf is in Frankrijk een van de voorlopers van het collaboratief en democratisch management, met in grote mate zelfsturende teams.

Klik hier voor meer details over de case.

Joseph Roevens & Piet Vandenbroucke zullen Robert Collart aan de tand voelen na zijn presentatie over de ervaringen van Poult Group inzake 're-inventing (HR) management'. Klik hier voor meer achtergrondinfo over Roevens & Vandenbroucke.

Duur presentatie: 40 minuten. Daarna 20 minuten Q & A met 2 specialisten en de zaal.

Hosting/presentatie : Suyin Aerts (public speaking professional/consultant, event host & tv presenter)

Live online reporting:
Dora Gasia

Taal presentaties

De presentaties gebeuren in het Nederlands, Frans of Engels. Gedeeltelijk of integraal. Indien in het Nederlands worden er Franstalige slides voorzien (en vice versa).

Doelgroep

  • HR-directors/managers
  • Verantwoordelijken aspecten van personeelsbeleid/HRM
  • Managers Interne (en externe/corporate) communication
  • CEO's/general managers
  • Lijnmanagers met verantwoordelijkheid op het vlak van people management

PRIJS

Workshop: 350 euro - excl. BTW

Seminar : 400 euro - excl. BTW

Hele dag : 625 euro - excl. BTW

Korting van 75 euro voor de houders van een Corporate PASSport. De korting wordt automatisch afgetrokken indien u houder bent van een Corporate PASSport-login en gebeurt op basis van de herkenning van uw e-mail adres als Corporate PASSport-houder.

Klik hier om te achterhalen of uw werkgever reeds intekende op het Corporate PASSport en om uw persoonlijke PASSport/login te activeren mocht dat nog niet gebeurd zijn (en u er recht op hebt). PASSport-login vergeten ? Klik hier om het opnieuw aan te vragen.

INSCHRIJVING

Sinds 2006 namen meer dan 1750 HR-professionals uit ruim 1000 bedrijven/organisaties deel aan een educatief event/opleiding van HRMinfo. Klik hier voor de namen van die bedrijven/organisaties. www.HRMinfo.net/seminars voor de overige toekomstige opleidingen van HRMinfo.

 

Partners/Sponsors

 

log in
iRamblas
   Ward Dejaegher
Manager
+ Vlaamse Overheid - Onderwijs / AHOVOKS

   Carla Georges
Human Resources Director
+ The Rezidor Hotel Group SPRL

   Arne Coutteau
Data Scientist
+ FOD/SPF P&O - Selor

   Nathalie Bekx
CEO Trendhuis
+ Trendhuis