FR
 
opleidingen
ism. Traininginfo
 
hr jobs
 
  RUBRIEKEN
go
PASSport

Engagement package

Prijs: 75 euro (excl. BTW)

Inhoud:

>> Transcriptie & powerpoint-presentatie van de masterclass engagement door John Smythe (wereldwijd een van de referenties/specialisten op het vlak van employee engagement, co-managing director Engage for Change en auteur van het boek ‘The  CEO: Chief Engagement Officer’- uitgeroepen tot ‘the most significant book for internal communicators in 25 years’).

Slides in het Engels, transcriptie in het Nederlands.

John Smythe verzorgde op 13/11/2012 (op uitnodiging van HRMinfo.net) een unieke, Engelstalige, masterclass (van 9.45 u – 12.15 u) waarbij hij ruim putte uit zijn jarenlange ervaring als managers en adviseurs op het vlak van corporate/internal communications, organisational identity en employee engagement.

Er werd een antwoord geboden op onder meer de volgende vragen:

- De meest voorkomende valkuilen en knelpunten bij onderzoek naar en programma’s m.b.t. employee engagement. En hoe ze te vermijden.
- De mogelijke strategieën voor employee engagement
- Waar opletten bij de ontwikkeling/keuze van een employee engagement-strategie
- Hoe de meest geschikte strategie kiezen
- De ‘key drivers’ op het vlak van employee engagement: hoe ze identificeren ?
- Hoe een (duurzame) organisatiecultuur ontwikkelen en verankeren met betrekking tot employee engagement

De Masterclass richtte zich tot ervaren professionals met verantwoordelijkheid op het vlak van employee engagement.

+ Tevens de transcriptie & powerpoints van de volgende presentaties (gegeven op de Employee engagement Summit van 13/11/2012 te Brussel):

Klik hier voor de foto’s van dat event.

>> Engagement & productiviteit : wetenschappelijke stand van zaken. (Slides in het Engels, transcriptie in het Nederlands)

Door Gaby Reijseger (bereidt aan de Universiteit Utrecht een PhD voor op het vlak van engagement en productiviteit).

Mevrouw Reijseger behaalde een master in de Arbeids- en Organisatiepsychologie (Universiteit van Amsterdam) en bereidt aan de Universiteit Utrecht een doctoraal/Phd voor op het vlak van engagement en productiviteit. Gaby Reijseger, die haar masterstudie combineerde met werken (waaronder in een sales-functie bij The Talent company, een Nederlands werving & selectie- en uitzendbureau) legt zich in haar doctoraal en wetenschappelijk onderzoek toe op de volgende vraagstelling: wat is een 'engaged organisatie' en op welke wijze en in welke mate kan employee engagement bijdragen aan een vitale en goed functionerende organisatie. Daarbij staat de invloed van engagement op arbeidsprestatie en dito productiviteit op het werk centraal. Aan de hand van het Job-Demands Resources (JD-R) model onderzoekt ze bij verschillende organisaties de geïntegreerde bijdrage van positieve en negatieve psychologische processen op het functioneren van medewerkers.

>> Wat managers zeker moeten weten op het vlak van employee engagement. (Slides in het Engels, transcriptie in het Nederlands)

Door Sandrine Willemars (Human capital strategist Accenture)

Accenture adviseerde Banesto, een leidende Spaanse bank, om een nieuw strategisch HR-beleid te ontwikkelen dat bijdraagt tot een hoger medewerkersbetrokkenheid en –tevredenheid en -performance en die in lijn is met de business strategy. Ook andere profit en non-profit organisaties werden bijgestaan op het vlak van engagement management. De consultant deed tevens uitvoerig onderzoek naar de materie. Aan de hand van dit en eigen interne ervaringen stelde zij hun engagement-model op punt.

>> Employee engagement: bevindingen en leringen uit internationaal onderzoek (met inbegrip van België). (Slides in het Engels, transcriptie in het Nederlands)

Door Anjo Nieuwoud (Consultant international projects bij Effectory)

Onderzoeksbureau Effectory (uit Nederland) is een internationale specialist op het vlak van meten van employee engagement. Het voerde inmiddels surveys terzake uit in 37 landen, waaronder België. Wat zijn de vaststellingen en de trends. En welke conclusies kan en moet men er uit trekken ?

Tijdelijke promotie (tot 15/1/2013): indien tevens bestelling van de ‘Employer branding package’ (75 euro): gratis PASSport voor 1 persoon (waarde: 45 euro).

Ja ik bestel het 'Engagement package'

Aan de prijs van 75 euro (excl BTW).Bedrijf/Organisatie 
Rechtsvorm   (vb: nv, bvba, cv, vzw, ...)
Naam 
Voornaam 
Adres 
Postcode 
Gemeente 
Tel 
Fax 
Email 
Herhaal Email 
Intern bestelbonnr 
  (PO number, niet verplicht, behalve indien vereist omwille
van de procedures van uw organisatie)
  Het facturatieadres van mijn bedrijf/organisatie is gevestigd in:
Belgiƫ (en daardoor is er BTW verschuldigd op de factuur)
Buiten Belgiƫ (en hierdoor is de factuur vrijgesteld van BTW in overeenstemming met Art. 39a W. BTW)
Ondernemingsnummer
(BTW-nummer) 

(Indien geen, tik 10 nullen)
  Wijzig
Typ de letters en cijfers uit de afbeelding hierboven:
 


Bestellen via de website (invullen/verzenden van de bestelbon hier boven) wordt beschouwd als een definitieve bestelling. Annulering kan desgewenst via het doorsturen van deze mail, binnen de 7 dagen, naar admin@HRMinfo.net, met als onderwerp 'Annulering'. In dat geval zal echter 25 euro worden aangerekend voor administratieve kosten. U krijgt na het 'verzenden' van de bestelbon onmiddellijk een mail, met daarin een link waarop u uw factuur kan downloaden en afdrukken. Onze facturen worden enkel via deze (elektronische) weg en in deze (digitale) vorm bezorgd. Ze zijn contant betaalbaar (binnen de 7 dagen).

 

Voor akkoord

 

 

 

 

log in
iRamblas
   Ward Dejaegher
Manager
+ Vlaamse Overheid - Onderwijs / AHOVOKS

   Carla Georges
Human Resources Director
+ The Rezidor Hotel Group SPRL

   Arne Coutteau
Data Scientist
+ FOD/SPF P&O - Selor

   Nathalie Bekx
CEO Trendhuis
+ Trendhuis