FR

PASSport-houders (in kader van Corporate PASSport) kunnen gratis en onbeperkt jobadvertenties op HRMinfo.net publiceren

Houders van een PASSport-login* (omdat hun werkgever intekende op het Corporate PASSport) kunnen op HRMinfo.net jobadvertenties publiceren. Gratis en zo veel ze maar willen.

Uiteraard heeft dit, gezien de doelgroep/de gebruikers van HRMinfo.net, enkel zin voor HR-jobs/profielen.

De jobadvertenties blijven dan 4 weken online (op www.HRMinfo.net/jobsNL & www.HRMinfo.net/jobsFR) en verschijnen met titel en link naar de betreffende advertentie ook in de e-zines van HRMinfo.net.

Onze e-zines verschijnen wekelijks en zullen voortaan een vaste jobrubriek bevatten.

Als een vacature na vier weken nog niet is ingevuld, kan men de advertentie vier weken langer online houden via de knop 'verlengen' in de job publishing-module. Die module is te bereiken via www.HRMinfo.net/PublishingJobsNL of via de link op de welkompagina na te zijn ingelogd als PASSport-houder (zie * onderaan de pagina) . Reeds vervallen en dus offline geplaatste advertenties kunnen altijd opnieuw online gebracht worden.

Na het publiceren van een jobadvertentie krijgt men een mail van ons. In die mail wordt opgave gedaan van de datum waarop de advertentie off line gaat. Houd die datum dus in het oog (en dus best de mail bij).

TopJobs

Indien u uw jobadverentie(s) extra onder de aandacht van onze 25.000 relaties wenst te brengen kan u opteren voor de TopJobs-formule. Dit houdt in dat de gratis gepubliceerde advertentie op HRMinfio.net tevens opvallend en uitvoeriger gesignaleerd wordt in ons eerstvolgende e-zine.

TopJobs worden bovenaan in de jobrubriek van de e-zines vermeld met naam van het wervende bedrijf, de titel van de betreffende advertentie (waarin u best ook de functietitel vermeldt) en link naar de betreffende advertentie.

U kan bij het publiceren uw gratis advertentie upgraden tot een TopJob-adverentie. Als u dat doet verschijnt ze ook onmiddellijk in de subrubriek 'TopJobs' (op www.HRMinfo.net/jobsNL). Tevens krijgt u dan een factuur van ons.

De kostprijs voor een TopJob-adverentie is: 225 euro (+ BTW) voor vermelding in de Nederlandstalige editie van een e-zine, en 150 euro (+ BTW) voor de Franstalige editie.

Nog uitvoeriger & opvallender

Wilt u dat uw jobadverentie in ons e-zine nog meer opvalt en meer uitleg (max. 750 tekens) bevat dan een TopJob-vermelding ?

Dat kan eveneens. Hiervoor rekenen we dan 450 euro (NL-editie) en 300 euro (FR-editie), in beide gevallen + BTW, aan.

Daarvoor krijgt u een volwaardige tekstuele advertentie (van maximaal 750 tekens, spaties incl.). Dit kan ook zonder dat ze online als TopJob staat aangegeven.

Job-advertenties in onze e-zines verschijnen in principe slechts 1 keer. Ze kunnen, zonder meerkost, op (gemotiveerd) verzoek echter een tweede keer verschijnen. Verzoek richten naar jobs@HRMinfo.net.

Voor alle bijkomende inlichtingen in verband met jobs op HRMinfo.net en/of in onze e-zines: mail naar jobs@HRMinfo.net. Of bel naar onderstaande nummer.

Management HRMinfo.net
09/324.86.59

* Klik hier om te achterhalen of uw werkgever reeds intekende op het Corporate PASSport (formule 'onbeperkt aantal gebruikers', 250 euro/jaar) en om uw persoonlijke PASSport/login te activeren mocht dat nog niet gebeurd zijn (en u er recht op hebt). U bent PASSport-houder maar bent uw login vergeten ? Klik hier om het opnieuw aan te vragen. Inloggen als PASSport-houder gebeurt via www.HRMinfo.net/loginNL (of via de link 'PASSport' in het kader bovenaan rechts de homepage)

Nog geen Corporate PASSport ? Info & bestellen op www.HRMinfo.net/PASSportNL.