FR
 
opleidingen
ism. Traininginfo
 
hr jobs
 
  RUBRIEKEN
go
PASSport

ProgrammaPrijsInschrijving

MASTER CLASS

Leadership in een VUCA-wereld

Dinsdag 15 maart 2016

9.30 u - 17.30 u (+ facultatieve networking drink)

Business Faculty (1120 Brussel/Neder-Over-Heembeek).

Maximaal 40 deelnemers voor een optimale participatie/interactie.

Doelgroep:

 • HR-directors/managers
 • (Senior) HR Managers
 • (Senior) line managers en leidinggevenden/teamleaders
 • CEO's/general managers
 • Coaches & facilitators
 • (Senior) HR-professionals die zich willen verdiepen en bekwamen in de nieuwe manieren van leiding geven en coaching

VUCA staat voor: Volatility, Uncertainty, Complexity, Ambiguity . Dat acroniem vat perfect samen hoe de wereld van vandaag is. Organisaties en bedrijven moeten opereren in een VUCA-wereld: een complexe wereld, die continue in verandering is (ook markten zijn dat), met veel dubbelzinnigheid (weinig eenduidigheid). En met veel onzekerheid. Over zowel de halflange termijn als bij wijze van spreken morgen.

Er is wel zekerheid over het feit dat medewerkers, vooral jongen (generatie Y & Z), afkering zijn van de oude methoden van leidinggeven (en krijgen) en van de organisatie van het werk 'as we know it'.

Tijdens deze master class leert u van ervaren en gerenommeerde HR-professionals en academici waarom en hoe organisaties/bedrijven zich aan een VUCA-wereld dienen aan te passen. Hoe een realiteit te maken van coachend leiding geven, collaboratie, co-makership, zelfsturende teams en een wendbare organisatie. Wat de kenmerken en inhoud zijn van toekomstgerichte en future proof leadership programma’s en hoe ze op te zetten.

PROGRAMMA / DOCENTEN

- Joost Callens CEO van Durabrik Group en auteur van het recent verschenen boek De kwetsbare leider. Durabrik is onlangs verkozen tot Vlaams HR ambassadeur 2015. Klik hier voor details.

- Monique Valcour (internationaal gerenommeerd academisch specialist & leadership coach), over de wetenschappelijke stand van zaken inzake leaderschip: wat zijn zinvolle, empirisch bewezen, concepten, theorieën en praktijken. Klik hier voor details.

- Hans Driesen (BNP Paribas Fortis), verantwoordelijk voor het Digital Leadership-programma (opzet, uitvoering, lering). Klik hier voor details.

- Michèle Mees (CBL) & Herman Jacobs (Baxter), over balanced leadership. Klik hier voor details.

- Gregory Samyn (Unilever Belgium), over het wereldwijde (50 landen betrokken) Future Leaders Programme van Unilever (opzet, uitvoering, lering). Klik hier voor details

- Danielle Van Landuyt (directeur Personeel en Organisatieondersteuning Wit-Gele Kruis Oost Vlaanderen), over leadership in een vlakke organisatie met zelfsturende teams en het coachen en trainen van die zelfsturende teams. Klik hier voor details.

Prijs

Prijs : 675 euro + BTW (21 %)

Korting van 75 euro voor de houders van een Corporate PASSport.

Klik hier om te achterhalen of uw werkgever reeds intekende op het Corporate PASSport en om uw persoonlijke PASSport/login te activeren mocht dat nog niet gebeurd zijn (en u er recht op hebt). PASSport-login vergeten ? Klik hier om het opnieuw aan te vragen. Promo Corporate PASSport: intekenen voor 15/1/2016 = 6 maanden gratis.

Reeds houder van Corporate PASSport ? Bij bestelling van een nieuw Corporate PASSport voor 1/1/2016 wordt uw lopende Corporate PASSport automatisch verlengd met 18 maanden.

Alle deelnemers aan de master class krijgen gratis het boek De disruptieve competentie. De reis naar duurzaam ondernemen van Fabiaan Van Vrekhem (partner Accord Group). Waarde: 49,85 euro.

Hierin is inbegrepen:

 • Welkomstkoffie of -thee met koffiekoeken en fruitsap
 • Lunch (broodjesbuffet met desserts)
 • 2 koffiepauzes
 • Networkingdrink
 • Wifi-toegang
 • Downloads van de ppt-presentaties

Praktisch

Klik hier voor het adres van de Business Faculty en de routebeschrijving

Taal

Nederlands, Engels en Frans (in functie van de moedertaal van de spreker)

INSCHRIJVING

Sinds 2006 namen meer dan 1750 HR-professionals uit ruim 1000 bedrijven/organisaties deel aan een educatief event/opleiding van HRMinfo.
Klik hier voor de namen van die bedrijven/organisaties.

log in
iRamblas
   Ward Dejaegher
Manager
+ Vlaamse Overheid - Onderwijs / AHOVOKS

   Carla Georges
Human Resources Director
+ The Rezidor Hotel Group SPRL

   Arne Coutteau
Data Scientist
+ FOD/SPF P&O - Selor

   Nathalie Bekx
CEO Trendhuis
+ Trendhuis