FR
 
opleidingen
ism. Traininginfo
 
hr jobs
 
  RUBRIEKEN
go
PASSport

Quick Audit van uw jobsite en social media rekrutering

Tom Blight ( zelfstandig social media consultant en e-communication Officer bij Bank Degroof, voorheen werkzaam als consultant bij digital agency AGX) analyseert de jobsite en social media rekruteringinspanningen van uw bedrijf/organisatie.

En bezorgt u een persoonlijke av-rapportage (audioverslag met screenshots) over de sterke en zwakke aspecten van uw social recruitment policy. Daarbij krijgt u ook een rist praktische verbetersuggesties.

Vooraf wordt u een kort document ter invulling bezorgd. Binnen de zeven dagen retourneert Tom Blight de analyse met verbetersuggesties van uw online en social media rekrutering.

Prijs: 300 euro (btw excl.)

EXTRA

Vier GRATIS webinars over rekruteren via social media

In samenwerking met HRMinfo.net biedt Tom Blight vier webinars aan over rekruteren via social media.

Docent: Tom Blight

Een webinar is, voor wie het nog niet wist, de afkorting van Web-based seminar. U kan het webinar /de presentatie op uw PC-scherm volgen, zowel visueel (ppt-presentatie) als auditief (toelichting docent). De powerpoint presentatie kan afzonderlijk worden gedownload.

De vier webinars zijn de opgenomen versie (rebroadcast) van wat eerder live werd aangeboden (op 6, 13, 22 en 27 mei 2013).

Het zijn no nonsense webinars, vol stevig onderbouwde praktijkvoorbeelden vanuit de ervaring van Tom Blight op het vlak van rekruteringscampagnes via social media (ondermeer voor Ernst & Young, een koploper op het vlak van social recruiting in ons land en internationaal) en met vele tips waarmee zowel grote als kleine(re) bedrijven/organisaties hun voordeel kunnen doen.

Tijdens de rebroadcast-webinars kunnen er (in tegenstelling tot de live versies) GEEN vragen geteld worden aan de presentator (via chat of micro). Dat kan echter WEL via e-mail.

* Tom Blight is een deskundig en enthousiast (en enthousiasmerend) trainer. Dat vonden zowel de deelnemers van twee recente masterclasses (georganiseerd door HRMinfo.net i.s.m. Universal Communication) als de participanten aan het gratis online webinar dat HRMinfo.net en AGX/Tom Blight aanboden ter kennismaking met de betalende vierdelige reeks over rekruteren via social media (op 6, 13, 22 en 27 mei 2013). De algemene tevredenheid over zijn presentatie tijdens de masterclasses bedroeg 80 %, die over het try out/gratis webinar (met 91 deelnemers) scoorde nog hoger (85 %) .

Klik hier voor enkele testimonials over het het try out/gratis webinar van 29.4.2013.

Inhoud Webinars

1) Introductie (duurtijd: 45 minuten)

 • Wat is social ?
 • Reality check (de waarheid over de statistieken, impact op organisatie, ...)
 • Waar draait het om ?

2) Hoe bouw je op Facebook een succesvolle rekruterings-/HR-pagina uit ? (duurtijd: 45 minuten)

 • Wat verwachten uw fans ?
 • Wat werkt ?
 • Copywriting tips
 • 30 voorbeelden uit de praktijk

3) Finesses van het conversation management. (duurtijd: 45 minuten)

 • Wat moet ?
 • Wat kan ? (uw middelen, doorgedreven gebruik van FB-mogelijkheden)
 • Wat mag niet ?
 • Facebook applicaties voor HR

4)  LinkedIn & Twitter. (duurtijd: 60 minuten)

 • Karakteristieken en dynamiek
 • Efficiënt gebruik
 • Tools

Gratis kennismakingswebinar

Maak kennis met de webinars door het beluisteren van de reboadcast van het (gratis) introductiewebinar tot de vierdelige reeks. Mail naar WebinarBlight@hrminfo.net met opgave van uw coördinaten (voornaam, naam, functie/titel, bedrijf/organisatie) en uw taalrol (NL). Wij bezorgen u dan de link waar u de rebroadcast kan beluisteren.


Bestelbon

Ik bestel de Quick Audit van de jobsite en social media rekruteringinspanningen van mijn bedrijf/organisatie. En krijg daarbij gratis vier webinars over rekruteren via social media.Bedrijf/Organisatie 
Rechtsvorm   (vb: nv, bvba, cv, vzw, ...)
Naam 
Voornaam 
Adres 
Postcode 
Gemeente 
Tel 
Fax 
Email 
Herhaal Email 
Intern bestelbonnr 
  (PO number, niet verplicht, behalve indien vereist omwille
van de procedures van uw organisatie)
  Het facturatieadres van mijn bedrijf/organisatie is gevestigd in:
Belgiƫ (en daardoor is er BTW verschuldigd op de factuur)
Buiten Belgiƫ (en hierdoor is de factuur vrijgesteld van BTW in overeenstemming met Art. 39a W. BTW)
Ondernemingsnummer
(BTW-nummer) 

(Indien geen, tik 10 nullen)
  Wijzig
Typ de letters en cijfers uit de afbeelding hierboven:
 


Bestellen via de website (invullen/verzenden van de bestelbon hier boven) wordt beschouwd als een definitieve bestelling. Annulering kan desgewenst via het doorsturen van deze mail, binnen de 7 dagen, naar admin@HRMinfo.net, met als onderwerp 'Annulering'. In dat geval zal echter 25 euro worden aangerekend voor administratieve kosten. U krijgt na het 'verzenden' van de bestelbon onmiddellijk een mail, met daarin een link waarop u uw factuur kan downloaden en afdrukken. Onze facturen worden enkel via deze (elektronische) weg en in deze (digitale) vorm bezorgd. Ze zijn contant betaalbaar (binnen de 7 dagen).

 

Voor akkoord

 

 

 

 

log in
iRamblas
   Ward Dejaegher
Manager
+ Vlaamse Overheid - Onderwijs / AHOVOKS

   Carla Georges
Human Resources Director
+ The Rezidor Hotel Group SPRL

   Arne Coutteau
Data Scientist
+ FOD/SPF P&O - Selor

   Nathalie Bekx
CEO Trendhuis
+ Trendhuis