FR
 
opleidingen
ism. Traininginfo
 
hr jobs
 
  RUBRIEKEN
go
PASSport


 

De magie na overgave (Jan Bossuyt)

Yin Books

14,50 euro (+ 5 euro verzendingskosten & 6 % BTW)

151 pag.

ISBN 97 89491233043

In dit boek, tweede druk en herwerkte versie, gaat ondernemer Jan Bossuyt dieper in op de vraag hoe iemand zijn of haar vermogen tot bewust-zijn beter kan ontwikkelen en gebruiken. Hij heeft met De Ladder naar Bewust-zijn een stappenplan ontwikkeld om voorbij de vele weerstanden te geraken tegen bewust bezig zijn. Volgens de auteur ligt bij die overgave aan alle angsten en storende gedachten de sleutel tot ‘meer mens zijn’.

Jan Bossuyt (1939) was van 1965 tot 2004 algemeen direkteur van Boss Paints ( Waregem-Beveren –Leie ) . Hij is tevens de stichter/bedenker van de Colora-winkelformule (een dochteronderneming van Boss Paints). De Boss-groep maakt een omzet van ongeveer 40 miljoen euro en telt 215medewerkers . Sedert 1998  is hij ook bestuurder bij Kanaal 127 te Kortrijk  een regionaal incubatiecentrum voor de sociale economie. Zijn huidige rol bij Boss Paints is voorzitter van de Raad van Bestuur. Sinds 2005 is hij zaakvoerder van een eigen vennootschap, de bvba De Blauwpoorte, die als doel heeft: het bevorderen van bedrijfsbeleid gebaseerd op universele menselijke waarden . Tussen 2006 en 2008 was hij ook voorzitter van de vzw ‘WaardenGedrevenBedrijfsvoering’ , aangesloten bij Social Venture Network Europe.

Parallel aan zijn zakelijke loopbaan in het familiebedrijf heeft hij altijd een breed interesseveld gehad dat draaide rond de tema’s : het menselijk functioneren en ontwikkeling , ecologie , economie , een stuk filosofie en wat kwantumfysica , geschiedenis . En daarbij heeft hij ervaren dat de zakelijke interesse en deze algemene interesse bevruchtend op elkaar inwerkten

“Een aanrader voor iedereen die wil ontsnappen aan de alledaagsheid en de banaliteit maar integendeel kiest voor een echte en bewuste manier van leven.” (Herman Van de Velde, gedelegeerd bestuurder Van de Velde en nationaal voorzitter VKW)

Ja ik bestel het boek 'De magie na overgave'.

Ja, het boek dient in BelgiŰ geleverd te worden.

Let wel: uw bestelling wordt pas geleverd na betaling (levertermijn: max. 2 weken na ontvangst van uw betaling.)Leveringsadres
Bedrijf/Organisatie 
Naam & Voornaam 
Adres 
Postcode 
Gemeente 


Facturatiegegevens
Bedrijf/Organisatie 
Rechtsvorm   (vb: nv, bvba, cv, vzw, ...)
Naam 
Voornaam 
Adres 
Postcode 
Gemeente 
Tel 
Fax 
Email 
Herhaal Email 
Intern bestelbonnr 
  (PO number, niet verplicht, behalve indien vereist omwille
van de procedures van uw organisatie)
  Het facturatieadres van mijn bedrijf/organisatie is gevestigd in:
Belgi´┐Ż (en daardoor is er BTW verschuldigd op de factuur)
Ondernemingsnummer
(BTW-nummer) 

(Indien geen, tik 10 nullen)
  Wijzig
Typ de letters en cijfers uit de afbeelding hierboven:
 


Bestellen via de website (invullen/verzenden van de bestelbon hier boven) wordt beschouwd als een definitieve bestelling. Annulering kan desgewenst via het doorsturen van deze mail, binnen de 7 dagen, naar admin@HRMinfo.net, met als onderwerp 'Annulering'. In dat geval zal echter 25 euro worden aangerekend voor administratieve kosten. U krijgt na het 'verzenden' van de bestelbon onmiddellijk een mail, met daarin een link waarop u uw factuur kan downloaden en afdrukken. Onze facturen worden enkel via deze (elektronische) weg en in deze (digitale) vorm bezorgd. Ze zijn contant betaalbaar (binnen de 7 dagen).

 

Voor akkoord

 

 

 

 

log in
iRamblas
   Ward Dejaegher
Manager
+ Vlaamse Overheid - Onderwijs / AHOVOKS

   Carla Georges
Human Resources Director
+ The Rezidor Hotel Group SPRL

   Arne Coutteau
Data Scientist
+ FOD/SPF P&O - Selor

   Nathalie Bekx
CEO Trendhuis
+ Trendhuis