FR
 
opleidingen
ism. Traininginfo
 
hr jobs
 
  RUBRIEKEN
go
PASSport

HR-analytics: Waarde creëren met datagedreven HR-beleid

Handvatten voor een praktische aanpak.

Auteurs:Toine Al (journalist, voormalig hoofdredacteur PW De Gids, vakblad voor personeelsmanagement) en Irma Doze (Managing Director AnalistQs).

Uitgever: WEKA Business Media (Nederland)

Prijs: 52,95 euro ( 6 % BTW incl.) + verzendingskosten (5,5 euro). Totaal: 58,45 euro.

Het boek wordt geleverd/verzonden door de uitgever. De factuur krijgt u van HRMinfo.net/BizInfo.

BESTEL NU

HR-analytics wordt vaak in één adem genoemd met e-HRM systemen en business software die organisaties een schat aan informatie leveren over hun human capital. Maar wat is HR-analytics nu precies en - vooral - wat kun/moet je ermee als HR-professional? 'HR-analytics: Waarde creëren met datagedreven HR-beleid' is het eerste Nederlandse boek dat hier diepgaand op ingaat en HR-professionals handvatten aanreikt voor een praktische aanpak van HR-analytics en implementatie in de eigen organisatie.

Auteurs Toine Al en Irma Doze beschrijven hoe HR-analytics bijdraagt aan de kwaliteit van de besluitvorming. Aan prestatiemanagement, talentontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, recruitment, klanttevredenheid, enzovoort. Hoe HR-analytics stap voor stap kan worden toegepast bij het bepalen, uitvoeren en monitoren van HR-interventies, -beleid en -strategie. En hoe je een volwassen HR-analyticsfunctionaliteit kunt inrichten en implementeren.

HR-analytics: datagedreven aanpak voor HR

In welke sollicitant schuilt een talent? Bij welke functies doet zich de grootste kans op langdurig verzuim voor? Van welke medewerkers wordt de klant nu écht tevreden? Honderden miljoenen euro’s investeerden organisaties – zowel profit als not for profit - de afgelopen decennia in personeelsinformatie en business-software. Dat levert ze een schat aan waardevolle gegevens op die de komende jaren blijft groeien door mobiel internet en ontwikkelingen zoals the internet of things.

'HR-analytics: Waarde creëren met datagedreven HR-beleid' laat zien hoe je met deze data de bovenstaande vragen beantwoordt. Hoe je waarde creëert voor de organisatie met behulp van HR-analytics. Door:

- voor HR relevante businessvragen te (helpen) formuleren;
- alle beschikbare data – waaronder big data - te gebruiken om patronen en verbanden in de organisatie zichtbaar te maken;
- prognoses te doen over trends, risico’s en kansen;
- voorspellende modellen te ontwikkelen.

Deze datagedreven aanpak stelt HR nog beter in staat het werkplezier en de prestaties van de medewerkers te verhogen en de performance van de organisatie te verbeteren. 

Klik hier voor de inhoudsopgave en de handleiding voor de lezer. 

Voor wie is het boek 'HR-analytics' bedoeld?

Dit boek is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de voordelen van datagedreven HR-beleid en het toepassen van data-analyse in de eigen organisatie en HR-praktijk en alles wat daar aan gerelateerd is.

Het richt zich op HR-managers en HR-directeuren (die inzicht willen krijgen in het onderwerp en willen weten hoe zij het in de organisatie kunnen gebruiken), op HR-businesspartners (die hun kennis en instrumentarium willen uitbreiden en op gelijke voet met HR-analisten willen kunnen samenwerken), op HR-analisten (en degenen die zich voorbereiden op deze rol) die de methoden en technieken van data-analyse voor HR in de vingers willen krijgen, en op HR-consultants, businessanalisten, controllers en lijnmanagers die zich willen verdiepen in het onderwerp en gebruik willen gaan maken van de mogelijkheden die het biedt bij het uitoefenen van hun werk. 

5 redenen waarom dit boek onmisbaar is voor u

  1. Het boek 'HR-analytics: Waarde creëren met datagedreven HR-beleid' helpt u bij het bepalen van de juiste businessvragen.
  2. Het leert u te denken in data, waardoor u adviezen vanuit HR beter kunt onderbouwen.
  3. Het geeft u handvatten om meer rendement te halen uit de schat aan data die binnen uw organisatie beschikbaar is.
  4. Het is een praktische tool om vanuit HR aansluiting te vinden en verbinding te leggen met relevante business-units binnen uw organisatie.
  5. Het helpt HR-afdelingen om via een datagedreven aanpak meer impact te hebben op de resultaten van de organisatie als geheel.

Bestelformulier

Prijs: 52,95 euro ( 6 % BTW incl.) + verzendingskosten (5,5 euro). Totaal: 58,45 euro.

Het boek wordt geleverd/verzonden door Weka Business Media Nederland. De factuur krijgt u van HRMinfo.net/BizInfo.

Ja ik bestel het boek 'HR-analytics: Waarde creŽren met datagedreven HR-beleid'.

Bestelling via onderstaande formulier enkel voor levering in BelgiŽ. Indien verzending naar een ander land: mail naar admin@HRMinfo.net.

Let wel: uw bestelling wordt pas geleverd na betaling (levertermijn: max. 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling.)Leveringsadres
Bedrijf/Organisatie 
Naam & Voornaam 
Adres 
Postcode 
Gemeente 


Facturatiegegevens

(Gelieve er voor te zorgen dat u de gevraagde gegevens correct invoert. Meer bepaald: de juiste benaming, rechtsvorm en het BTW-/ondernemingsnummer. De door u ingevoerde gegevens dienen immers voor de (automatische) aanmaak van de factuur)

Bedrijf/Organisatie 
Rechtsvorm   (vb: nv, bvba, cv, vzw, ...)
Naam 
Voornaam 
Adres 
Postcode 
Gemeente 
Tel 
Email 
Herhaal Email 
Intern bestelbonnr 
  (PO number, niet verplicht, behalve indien vereist omwille
van de procedures van uw organisatie)
  Het facturatieadres van mijn bedrijf/organisatie is gevestigd in:
BelgiÔŅĹ (en daardoor is er BTW verschuldigd op de factuur)
Ondernemingsnummer
(BTW-nummer) 

(Indien geen, tik 10 nullen)
  Wijzig
Typ de letters en cijfers uit de afbeelding hierboven:
 


Bestellen via de website (invullen/verzenden van de bestelbon hier boven) wordt beschouwd als een definitieve bestelling. Annulering kan desgewenst via het doorsturen van de mail die u onmiddellijk na uw bestelling zal bekomen, binnen de 7 dagen, naar admin@HRMinfo.net, met als onderwerp 'Annulering'. In dat geval zal echter 25 euro worden aangerekend voor administratieve kosten. U krijgt na het 'verzenden' van de bestelbon onmiddellijk een mail, met daarin een link naar uw factuur. Die dient u zelf te downloaden en afdrukken. Onze facturen worden enkel via deze (elektronische) weg en in deze (digitale) vorm bezorgd. Ze zijn contant betaalbaar (binnen de 7 dagen).

 

Voor akkoord

   (Uw gegevens, waaronder uw e-mail adres, worden door HRMinfo in een bestand opgenomen zodat wij u op de hoogte kunnen houden van onze publicaties en activiteiten. U kan altijd om schrapping uit onze bestanden verzoeken. Via unsubscribe@HRMinfo.net, met opgave van het te verwijderen e-mail adres.) 

 

 

log in
iRamblas
   Ward Dejaegher
Manager
+ Vlaamse Overheid - Onderwijs / AHOVOKS

   Carla Georges
Human Resources Director
+ The Rezidor Hotel Group SPRL

   Arne Coutteau
Data Scientist
+ FOD/SPF P&O - Selor

   Nathalie Bekx
CEO Trendhuis
+ Trendhuis