FR
 
opleidingen
ism. Traininginfo
 
hr jobs
 
  RUBRIEKEN
go
PASSport

De disruptieve competentie. De reis naar duurzaam ondernemen, van materie naar zingeving.

Auteur : Fabiaan Van Vrekhem (Accord Group)

Een boek over strategie, organisatie- en talentontwikkeling.

Uitgever : Compact Publishing

ISBN : 9789491803123 (Paperback)

Prijs: 49,85 euro (incl. 6 % BTW & verzendingskosten België)

Het boek wordt geleverd/verzonden Accord Group. De factuur krijgt u van HRMinfo.net/BizInfo. Levering enkel in België.

Gratis extract (Aanwerven voor vandaag of voor de toekomst - 4 blz.)

BESTEL NU/HIER

Over de auteur

Fabiaan Van Vrekhem staat sinds 2005 aan het hoofd van de executive management consultancy organisatie Accord Group Belgium die zich specialiseert in de ondersteuning van het topmanagement. Sinds 2014 is de auteur Practice Leader Leadership Services binnen AltoPartners, een internationaal netwerk van executive searchorganisaties. In 2015 lanceerde hij www.valpeo.com, een platform om de zelfredzaamheid van consultants en organisaties te verhogen, gebaseerd op de hier beschreven principes.

Over het boek

Internet heeft de invulling van tijd en ruimte fundamenteel veranderd. Snellere toegang tot meer consumenten en een overaanbod aan informatie dat toegankelijk is voor bijna iedereen, veranderen grondig de context waarin het bedrijfsleven opereert. Terwijl organisaties vroeger geleidelijk hun marktpositie konden uitbreiden, moeten ze nu opereren in een context waarin complexiteit en veranderingen, die zich tegen een steeds hoger tempo voltrekken, de referentie worden.

Morgen is anders dan gisteren. Disruptieve businessmodellen vernietigen tradities en doen hele sectoren op hun grondvesten daveren. Elke verandering heeft een grote impact omdat alles met elkaar verbonden is. De netwerkeconomie, waarin bijna alles beschikbaar wordt voor bijna iedereen stelt nieuwe eisen aan bedrijfsleiders. U kan er meer over ontdekken in dit boek.

Hoe creëren bedrijfsleiders waarde? Wat zijn de zeven dimensies van complexiteit, die bepalend zijn voor de ontwikkeling van organisaties en individuen? Dit boek geeft vernieuwende antwoorden op de managementuitdagingen van vandaag.

Dit boek geeft een antwoord door terug te gaan naar de essentie. Hoe creëren bedrijfsleiders waarde? Waarom kijken we naar ervaring en vragen we ons minder af of mensen in staat zijn een bepaalde complexiteit te vertalen naar concrete output, dienstverlening, methoden, concepten en maatschappelijke belang?

Wat zijn de zeven dimensies van complexiteit, die bepalend zijn voor de ontwikkeling van organisaties en individuen? Hoe verklaren deze dimensies waarom de ene organisatie succesrijk met veranderingen omgaat en de andere er systematisch het slachtoffer van wordt?

De antwoorden in dit boek bieden een vernieuwend, maar ook een pragmatisch inzicht in strategie-, organisatie- en talentontwikkeling.

Inhoud

Book also available in English


Bestelformulier boek ‘De disruptieve competentie. De reis naar duurzaam ondernemen, van materie naar zingeving’

Prijs: 49,85 euro (incl. 6 % BTW & verzendingskosten België)

Het boek wordt geleverd/verzonden Accord Group. De factuur krijgt u van HRMinfo.net/BizInfo.

Levering enkel in België.

Ja ik bestel het boek ‘De disruptieve competentie. De reis naar duurzaam ondernemen, van materie naar zingeving’.

Ja, het boek dient in België geleverd te worden.

Let wel: uw bestelling wordt pas geleverd na betaling (levertermijn: max. 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling.)Leveringsadres
Bedrijf/Organisatie 
Naam & Voornaam 
Adres 
Postcode 
Gemeente 


Facturatiegegevens

(Gelieve er voor te zorgen dat u de gevraagde gegevens correct invoert. Meer bepaald: de juiste benaming, rechtsvorm en het BTW-/ondernemingsnummer. De door u ingevoerde gegevens dienen immers voor de (automatische) aanmaak van de factuur)

Bedrijf/Organisatie 
Rechtsvorm   (vb: nv, bvba, cv, vzw, ...)
Naam 
Voornaam 
Adres 
Postcode 
Gemeente 
Tel 
Email 
Herhaal Email 
Intern bestelbonnr 
  (PO number, niet verplicht, behalve indien vereist omwille
van de procedures van uw organisatie)
  Het facturatieadres van mijn bedrijf/organisatie is gevestigd in:
Belgi� (en daardoor is er BTW verschuldigd op de factuur)
Ondernemingsnummer
(BTW-nummer) 

(Indien geen, tik 10 nullen)
  Wijzig
Typ de letters en cijfers uit de afbeelding hierboven:
 


Bestellen via de website (invullen/verzenden van de bestelbon hier boven) wordt beschouwd als een definitieve bestelling. Annulering kan desgewenst via het doorsturen van de mail die u onmiddellijk na uw bestelling zal bekomen, binnen de 7 dagen, naar admin@HRMinfo.net, met als onderwerp 'Annulering'. In dat geval zal echter 25 euro worden aangerekend voor administratieve kosten. U krijgt na het 'verzenden' van de bestelbon onmiddellijk een mail, met daarin een link naar uw factuur. Die dient u zelf te downloaden en afdrukken. Onze facturen worden enkel via deze (elektronische) weg en in deze (digitale) vorm bezorgd. Ze zijn contant betaalbaar (binnen de 7 dagen).

 

Voor akkoord

   (Uw gegevens, waaronder uw e-mail adres, worden door HRMinfo in een bestand opgenomen zodat wij u op de hoogte kunnen houden van onze publicaties en activiteiten. U kan altijd om schrapping uit onze bestanden verzoeken. Via unsubscribe@HRMinfo.net, met opgave van het te verwijderen e-mail adres.) 

 

 

log in
iRamblas
   Ward Dejaegher
Manager
+ Vlaamse Overheid - Onderwijs / AHOVOKS

   Carla Georges
Human Resources Director
+ The Rezidor Hotel Group SPRL

   Arne Coutteau
Data Scientist
+ FOD/SPF P&O - Selor

   Nathalie Bekx
CEO Trendhuis
+ Trendhuis