FR
 
opleidingen
ism. Traininginfo
 
hr jobs
 
  RUBRIEKEN
go
PASSport

Vier (betalende) webinars over rekruteren via social media

+ 1 extra (gratis) voor wie intekent op de hele reeks

In samenwerking met HRMinfo.net biedt digital communication agency AGX vier webinars aan over rekruteren via social media.

Men kan op elk onderdeel/webinar afzonderljk intekenen. Wie zich inschrijft voor de hele reeks krijgt een vijfde, gratis, webinar als incentive. Tijdens dat extra seminar bekomt men persoonlijke feedback over de jobsite van zijn bedrijf/organisatie aan de hand van een quick audit).

Een webinar is, voor wie het nog niet wist, de afkorting van Web-based seminar.

Docent: Tom Blight (social media consultant & trainer, verbonden aan AGX)

U kan de presentatie op uw PC-scherm in real time volgen, zowel visueel als auditief. Tijdens de presentatie kunnen er zowel schriftelijk (via een chat-functie) als mondeling (aan de hand van de mico van uw headset) vragen worden gesteld.

Om de webinars zo goed mogelijk af te stemmen op de reële behoeften van de deelnemers, heeft u de mogelijkheid om vooraf uw vragen te bezorgen. Mail naar AskWebinarsAGX@HRMinfo.net met de vragen waarop u graag een antwoord krijgt.

Het worden no nonsense webinars, vol stevig onderbouwde praktijkvoorbeelden vanuit de eigen ervaring van AGX en Tom Blight op het vlak van rekruteringscampagnes via social media (ondermeer voor Ernst & Young, een koploper op het vlak van social recruiting in ons land en internationaal) en met vele tips waarmee zowel grote als kleine(re) bedrijven/organisaties hun voordeel kunnen doen.

Tom Blight is een deskundig en enthousiast (en enthousiasmerend) trainer. Dat vonden zowel de deelnemers van twee recente masterclasses (georganiseerd door HRMinfo.net i.s.m. Universal Communication) als de participanten aan het gratis online webinar dat HRMinfo.net en AGX aanboden ter kennismaking met de betalende vierdelige reeks over rekruteren via social media.

De algemene tevredenheid over zijn presentatie tijdens de masterclasses bedroeg 80 %, die over het try out/gratis webinar (met 91 deelnemers) scoorde nog hoger (85 %) .

Klik hier voor enkele testimonials over het het try out/gratis webinar van 29.4.2013.

Wie een live webinar miste, kan de opgenomen versie er van nadien uitgesteld beluisteren. Maar dan zonder de mogelijkheid om in real time vragen te stellen aan de presentator (via chat of micro). Eventuele vragen kunnen echter nadien via e-mail gesteld worden.

Gratis kennismakingswebinar

Maak kennis met de webinars door het beluisteren van de heruitzending van de gratis intro tot de vierdelige reeks. Mail naar webinarsAGX@HRMinfo.net met opgave van uw coördinaten (voornaam, naam, functie/titel, bedrijf/organisatie) en uw taalrol (NL). Wij bezorgen u dan de link waar u de rebroadcast kan beluisteren.

Data en inhoud

6/5/2013 (11 – 11.45 u). Introductie – Genoeg abstract gewauwel over sociale media, dit zijn de èchte elementen waar je moet op focussen.

 • Wat is social ?
 • Reality check (de waarheid over de statistieken, impact op organisatie, ...)
 • Waar draait het om ?

13/5/2013 (11 – 11.45 u). Hoe bouw je op Facebook een succesvolle rekruterings-/HR-pagina uit ?

 • Wat verwachten uw fans ?
 • Wat werkt ?
 • Copywriting tips
 • 30 voorbeelden uit de praktijk

22/5/2013 (11 – 11.45 u). Finesses van het conversation management.

 • Wat moet ?
 • Wat kan ? (uw middelen, doorgedreven gebruik van FB-mogelijkheden)
 • Wat mag niet ?
 • Facebook applicaties voor HR

27/5/2013 (11 – 12 u). LinkedIn & Twitter.

 • Karakteristieken en dynamiek
 • Efficiënt gebruik
 • Tools

Prijs per onderdeel/webinar: 95 euro (BTW excl.).

Inbegrepen: powerpoint-presentatie(s) (wordt/worden u nadien bezorgd).

Korting (300 euro i.pv. 380 euro – BTW excl.) en extra incentive (vijfde, gratis, webinar waarbij men persoonlijke feedback krijgt over de jobsite en social media rekruteringinspanningen van zijn bedrijf/organisatie aan de hand van een quick audit) voor wie intekent voor de vier betalende sessies.

P.S. Opleidingscheques (in kader van kmo-portefeuillesubsidies van de Vlaamse overheid) of de subsidieformules van de Waalse en Brusselse overheid worden NIET aanvaard.


Inschrijving/Bestelbon

Ik schrijf me in voor een of meerder van de volgende webinars:

6/5/2013 (11 - 11.45 u). Introductie - Genoeg abstract gewauwel over sociale media, dit zijn de èchte elementen waar je moet op focussen.

13/5/2013 (11 - 11.45 u). Hoe bouw je op Facebook een succesvolle rekruterings-/HR-pagina uit ?

22/5/2013 (11 - 11.45 u). Finesses van het conversation management.

27/5/2013 (11 - 12 u). LinkedIn & Twitter.Bedrijf/Organisatie 
Rechtsvorm   (vb: nv, bvba, cv, vzw, ...)
Naam deelnemer 
Voornaam deelnemer 
Email deelnemer 
Herhaal Email deelnemer 
GSM deelnemer 
Adres 
Postcode 
Gemeente 
Fax 
Email besteller 
  invuller van dit formulier (kan de zelfde persoon zijn als de deelnemer)
Herhaal Email besteller 
Tel besteller 
Intern bestelbonnr 
  (PO number, niet verplicht, behalve indien vereist omwille
van de procedures van uw organisatie)
Ondernemingsnummer
(BTW-nummer) 

(Indien geen, tik 10 nullen)
  Wijzig
Typ de letters en cijfers uit de afbeelding hierboven:

 

Inschrijven/bestellen (verzenden van de bestelbon) via de website wordt beschouwd als definitief. De factuur is in elk geval verschuldigd. U kan zich altijd laten vervangen door iemand anders/een collega. Gelieve ons desgevallend te verwittigen via mail (te bezorgen aan admin@HRMinfo.net).

U krijgt, onmiddellijk na het verzenden van dit formulier, een mail als bevestiging van uw inschrijving. Die mail een link naar uw factuur (die u zelf dient te downloaden/af te drukken). De factureren van HRMinfo/BizInfo worden enkel via deze weg en in elektronische vorm bezorgd. Ze zijn betaalbaar binnen de zeven dagen.

 
Voor akkoord 

 

 

log in
iRamblas
   Ward Dejaegher
Manager
+ Vlaamse Overheid - Onderwijs / AHOVOKS

   Carla Georges
Human Resources Director
+ The Rezidor Hotel Group SPRL

   Arne Coutteau
Data Scientist
+ FOD/SPF P&O - Selor

   Nathalie Bekx
CEO Trendhuis
+ Trendhuis